napoleonline

Data opslag

Naast een netwerk dat goed functioneert is het erg belangrijk om te zorgen voor een goed back-up systeem voor uw (zakelijke) bestanden en gegevens.

Napoleon Computerstudio helpt u met het inregelen van een NAS (Network Attached Storage), zodat uw gegevens veilig opgeslagen worden. Door het slim (in)regelen van back-ups heeft u zelfs na waterschade, brand of diefstal nog steeds beschikking tot uw eigen gegevens.

Ook onderhouden bewaken wij uw systemen op afstand.
Via apps die beschikbaar zijn voor alle verschillende smartphones kunt u altijd in uw mail en agenda.

Synology is de merknaam van de netwerk opslag systemen die wij voeren. Uiteraard zijn er verschillende systemen te verkrijgen, afhankelijk van uw persoonlijke wensen en eisen. Door het plaatsen van harde schijven op verschillende locaties, bent u verzekerd van databehoud. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen één harde schijf bij u thuis te plaatsen waarin u al uw privé gegevens opslaat. De andere harde schijf staat bij u op de zaak en slaat alle zakelijke gegevens op. Deze twee harde schijven zullen de informatie met elkaar uitwisselen waardoor zowel uw privé als zakelijke gegevens behouden blijven.

Voor een advies op maat kunt u contact met ons opnemen.

Contact

Grotestraat 30
5991 AW Baarlo
077 477 39 88
info@napoleon.tv

Openingstijden

Ma:

op afspraak

Di:

op afspraak

Woe:

19:00 - 21:00

Do:

op afspraak

Vr:

op afspraak

Za:

10:00 - 16:00

Zo:

gesloten


Klik hier om een afspraak te maken.