‘Napoleon maakt zijn beloftes waar’

Familiebedrijf Geraedts IJzergieterij in Baarlo bestaat sinds 1935. Met directeur-eigenaar Bart Geraedts (46) staat ondertussen de vierde generatie aan het roer in deze handvorm ijzergieterij.

Betrouwbare partner
Tussen alle ambachtelijke bedrijvigheid is uiteraard ook de digitale vernieuwing niet aan Geraedts IJzergieterij voorbij gegaan: de orderverwerking wordt net als de boekhouding met de modernste middelen gedaan. Met Napoleon Computers als vaste en betrouwbare partner. “We zaten eerst bij een grote landelijke partij. Daar moesten we vaak lang wachten en werden we niet serieus genomen”, licht Geraedts toe.

Service en contact
“Bij Napoleon krijgen we niet alleen snelle service, maar wordt er ook goed naar ons geluisterd. En we hebben onderling uitstekend contact, ze staan heel dicht bij de klanten. Ze denken echt met je mee: ‘wat heb je nodig, wat wil je ermee gaan doen?’. Dat is een fijne manier van samenwerken en ze maken hun beloftes waar!”

Napoleon-Geraedts

Ander nieuws

‘Bioverbeek vertrouwt op Napoleon’

‘Bioverbeek vertrouwt op Napoleon’ BioVerbeek is een biologisch tuinbouwbedrijf bestaande uit drie vijf verschillende BV’s met drie kaslocaties in Velden, allemaal met elkaar verbonden. Op…

Het einde van Windows 7

Na 10 jaar zal op 14 januari 2020 de support voor Windows 7 en Internet Explorer 11 ophouden. Het beëindigen van deze support betekent concreet…