Over ons

Bij Napoleon Computerstudio staan u en uw behoeften centraal. Wij helpen u dan ook graag bij iedere vraag die u heeft op het gebied van computers, netwerken en randapparatuur.

Wie zijn wij?

Lars Hocks

Na het afronden van mijn audio-visuele opleiding ben ik in deze branche aan de slag gegaan en heb ik mijn eigen productiebedrijf 7Miles opgericht. Daarnaast ben ik sinds 2011 mede-eigenaar van Napoleon Computerstudio.

In dat jaar heb ik samen met mijn vader Jo Hocks (die daarvoor ruim 10 jaar systeembeheerder en 11 jaar als manager IT Infrastructuur heeft gewerkt) het toenmalige Rehja in Baarlo overgenomen.

Met Napoleon bieden wij IT-oplossingen voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Van hardware tot software, van reparaties die we zelf uitvoeren tot systeemoplossingen die we samen met de klant bedenken, ontwikkelen en uitrollen.

Door goed te luisteren naar de vragen en uitdagingen van de klant, gaat Napoleon op zoek naar een betaalbare en vooral praktische oplossing. Daarnaast heeft Napoleon een adviserende rol en zorgen wij met onze klantgerichte service voor betrouwbaarheid en zekerheid.

Onze klanten zijn zowel de ZZP’ers, MKB’ers als grote productiebedrijven in verschillende industrieën. Ons doel is om te streven naar ‘onbezorgdheid’ op IT-gebied voor al onze opdrachtgevers door de persoonlijke service en de inhoudelijke kennis.

Jo Hocks

Mijn naam is Jo Hocks en ben geboren in 1961. Na de opleiding HBO Analistenschool ben ik 10 jaar werkzaam geweest binnen de R&D. Daarna kon ik de roep naar computers niet langer bedwingen en was ik 10 jaar systeembeheerder bij Intervet (AkzoNobel).

Later ben ik 11 jaar manager van de wereldwijde afdeling IT-infrastructuur geweest. Na betrokken te zijn geweest bij vele overnames werd het tijd om samen met Lars Hocks voor ons zelf te beginnen.

Sinds 2011 zijn we beide eigenaar van Napoleon Computerstudio (voorheen Rehja). Nu kan ik mijn passies, werken met mensen en computers, perfect combineren.

 

 

 

 

 

 

 

Eva van Deursen

Mijn naam is Eva van Deursen en ik een 33 jarige moeder van twee lieve zoontjes van 2 en 5 jaar. Na hbo-bedrijfspsychologie te hebben gestudeerd, vond ik het tijd voor een carrièreswitch richting ICT.

Met computers werken is immers altijd al een grote hobby van mij geweest. Ik was dan ook heel blij toen ik anderhalf jaar geleden aan de slag kon bij Napoleon tijdens mijn (inmiddels afgeronde) studie Comptia a+.

Ik ben een echte mensen mens en in combinatie met mijn hobby is Napoleon het beste bedrijf om te werken. We zijn niet alleen bedreven in de ICT, maar ook in het contact met de klanten.  Want de belangrijkste eerste stap voor het oplossen van een probleem, is het goed in kaart brengen ervan. Wij begrijpen de frustratie van een niet werkende computer, en dan is het behandeld worden als het zoveelste nummertje het laatste waar behoefte aan is. Wij staan voor iedereen klaar, als het nu een groot of een klein probleem is of alleen een vraag, Napoleon is het bedrijf voor alle ICT zaken.

onze winkel

Nieuws

Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd! Vanaf 14 december zijn we volledig operationeel. Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen kunnen wij helaas nog geen officiële opening organiseren. Die zal…

‘Napoleon denkt altijd met je mee’

Het Regionaal Mobiliteits Overleg Noord-Limburg is letterlijk op veel plaatsen te vinden. Het RMO is een samenwerkingsverband van 8 Noord-Limburgse gemeenten op het gebied van…

‘Napoleon regelt alles voor me’

Sinds enkele jaren is Lieke Hoeben (29) aan de slag met haar ‘Diëtistenpraktijk bewust(w)eten’. Zij ondersteunt haar cliënten met een specifiek en uitgebalanceerd voedingsadvies. Redders…

Contact

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Openingstijden

Ma: op afspraak
Di: 09:15 - 11:30
Wo: 19:00 - 21:00
Do: 09:15 - 11:30
Vr: op afspraak
Za: 10:00 - 16:00
Zo: gesloten