Zakelijk

Voor de zakelijke markt is Napoleon Computerstudio de ideale sparringpartner op het gebied van Netwerk en ICT. Wij begrijpen dat technologische ondersteuning van vitaal belang is!

Office 365

Napoleon Computerstudio is een gecertificeerd verkooppunt van Office 365. Hiermee kan via de Cloud vanaf elk apparaat en op elke locatie verbinding worden gemaakt met zakelijke email, agenda’s en contactpersonen. En natuurlijk horen het vertrouwde Word, Excel en PowerPoint hier ook bij. Ook is er toegang tot One Drive, waarmee bestanden overal kunnen worden beheerd. Er is zo geen dure en complexe Microsoft Exchange server nodig!

Meer informatie over Office 365? Neem hier contact met ons op!

 

 

 

 

Data opslag

Naast een goed functionerend netwerk zorgt Napoleon Computerstudio voor een goed backup systeem voor uw (zakelijke) bestanden en gegevens.

Wij helpen met het inregelen van een NAS (Network Attached Storage), zodat alle gegevens veilig opgeslagen worden. Door het slim (in)regelen van backups is er zelfs na waterschade, brand of diefstal nog steeds beschikking over eigen gegevens. Door het plaatsen van harde schijven op verschillende locaties, bent u verzekerd van databehoud. Ook onderhouden en bewaken wij systemen op afstand en met apps is er altijd toegang tot mail en agenda mogelijk.

Ons meest gebruikte netwerk opslag systeem is Synology, maar uiteraard zijn er ook diverse andere systemen te verkrijgen, afhankelijk van persoonlijke wensen en eisen.

Meer informatie over data opslag? Neem hier contact met ons op!

Netwerk

Binnen een bedrijf is het van het allergrootste belang dat systemen altijd werken en goed op elkaar afgestemd zijn. Kassasystemen, pinautomaten, printers, computers en de onderlinge netwerken: moeten aan elkaar gekoppeld zijn en op de juiste manier met elkaar communiceren.

Daarnaast is het uitermate belangrijk dat de beveiliging van het netwerk en bestanden altijd en overal gewaarborgd is. Stabiliteit en security is een voorwaarde om optimaal te functioneren als bedrijf!

Bij Napoleon Computerstudio geven we al jarenlang IT-advies aan ondernemers. We zijn daarbij de sparringpartner die luistert, adviseert en faciliteert, met oplossingen afgestemd op specifieke wensen en behoeften. Het is voor ons erg belangrijk om niet alleen de juiste, maar ook de meest praktische oplossing te vinden!

Meer informatie over netwerkmogelijkheden? Neem hier contact met ons op!

netwerk

Google apps

Napoleon Computerstudio is een gecertificeerd verkooppunt van Google Apps. Hiermee kan via de Cloud vanaf elk apparaat en op elke locatie verbinding worden gemaakt met zakelijke email, agenda’s en contactpersonen. Ook is er toegang tot Google Drive, waarmee bestanden overal kunnen worden beheerd. Er is zo geen dure en complexe Microsoft Exchange server nodig!

Google Apps biedt via de Cloud ook aanvullende mogelijkheden om tekstbestanden, spreadsheets en presentaties aan te maken en real time te delen met anderen. Het benodigde abonnement is af te sluiten bij Napoleon Computerstudio: wij richten alles in en zorgen voor support, waarbij Google zorgt voor de infrastructuur. Zij garanderen 99.9% beschikbaarheid van de Google Apps. Bij problemen zorgen wij voor de communicatie met Google.

Meer informatie over Google Apps? Neem hier contact met ons op!