napoleonline

Op zoek naar nieuwe laptop of PC?

De aankoop van een nieuwe laptop of PC is niet altijd gemakkelijk en de keuze hangt af van wat u er mee wilt gaan doen. Als u alleen gebruik wilt maken van het internet en e-mailen, dan komt u bij een heel ander systeem uit dan wanneer u bijvoorbeeld een fanatieke gamer bent!

Wij helpen u graag de juiste keuze te maken zodat u naar huis gaat met de laptop of PC die het beste bij u en uw voorkeuren past.

Gebruiksklaar

Wanneer u bij ons een PC of laptop koopt, dan zorgen we er altijd voor dat u er thuis geen of nauwelijks werk meer aan heeft. U gaat bij ons de deur uit met een werkend Office pakket, Java, Flash, een antivirus systeem en alles om het internet veilig te kunnen gebruiken. Eventueel kunnen wij de bestanden van uw oude PC of laptop over zetten op de nieuwe.

Ook maken we een schijfindeling en een back-up van de instellingen en licentienummers. Mocht er later een probleem ontstaan, dan zijn de gegevens makkelijk terug te halen. We informeren u ook over back-up mogelijkheden om uw gegevens en bestanden veilig en zeker te bewaren.

Op deze manier kunt u bij thuiskomst zo snel mogelijk zorgeloos aan de slag met uw nieuwe systeem.

Onder producten vindt u de standaard systemen die wij momenteel aanbieden. Een product op maat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Grotestraat 30
5991 AW Baarlo
077 477 39 88
info@napoleon.tv

Openingstijden

Ma:

op afspraak

Di:

op afspraak

Woe:

19:00 - 21:00

Do:

op afspraak

Vr:

op afspraak

Za:

10:00 - 16:00

Zo:

gesloten


Klik hier om een afspraak te maken.