Skip to content

‘Bioverbeek vertrouwt op Napoleon’

'Bioverbeek vertrouwt op Napoleon'

BioVerbeek is een biologisch tuinbouwbedrijf bestaande uit drie vijf verschillende BV’s met drie kaslocaties in Velden, allemaal met elkaar verbonden. Op biologische wijze worden tomaten, paprika’s en komkommers verbouwd op 10 hectare.

 

Betrouwbare partner
Om dit alles in goede banen te leiden, is een goede IT-infrastructuur van groot belang. “Er moeten drie faciliteiten aan elkaar gekoppeld worden op IT-gebied. En dat luistert in onze branche heel erg nauw, vandaar dat we heel bewust naar een betrouwbare partner hebben gezocht. Die hebben we gevonden in Napoleon. Zij houden ons netwerk operationeel, zorgen voor de complete opbouw van onze mailstructuur en leveren de benodigde hardware”.

 

Aandacht en ondersteuning“Napoleon snapt de complexiteit van BioVerbeek en geeft ons de juiste aandacht en ondersteuning. Jo Hocks komt elke week hier op locatie om zaken aan te passen en problemen op te lossen. Ze begrijpen onze afhankelijkheid van het systeem en staan dan ook buiten kantoortijden voor ons klaar. Korte lijnen, superservice!”

bioverbeek

Ander nieuws

‘Napoleon maakt zijn beloftes waar’

Familiebedrijf Geraedts IJzergieterij in Baarlo bestaat sinds 1935 en met directeur-eigenaar Bart Geraedts (46) staat ondertussen de vierde generatie aan het roer in deze handvorm…

De nieuwe windows 10 is uit

Binnenkort verschijnt de eerstvolgende grote update van Windows 10. De zevende grote wijziging biedt weer een aantal handige vernieuwingen. In dit artikel lees je wat…