napoleonline

Computer onderhoud

Tijdens het gebruik van een PC worden er ongemerkt regelmatig allerlei gegevens en bestanden opgeslagen. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar het is goed om de computer af en toe eens op te schonen om problemen te voorkomen. Deze onderhoudsbeurt kunnen we voor u uitvoeren, zelfs op afstand. Klik hier voor meer informatie over support op afstand. U kunt echter ook zelf veel doen om de vervuiling van uw computer of laptop tegen te gaan. Hieronder leest u meer over het zelf plegen van onderhoud aan uw systeem. Om uw systeem te onderhouden en beschermen tegen virussen kunt u de volgende stappen doorlopen:

  1. Open configuratiescherm (instellingen), Netwerk en Internet, Internet Opties en klik op Verwijderen en dan nogmaals op Verwijderen.
  2. Start Windows Update en zorg er voor dat alle updates zijn geïnstalleerd.
  3. Java: Zorg er voor dat u altijd de updates van Java (Oranje icoontje) installeert. Het is even werk maar beschermd u tegen mogelijke virussen en andere ongewenste software.
  4. Adobe: Zorg er voor dat u altijd de updates van Adobe (rood icoontje) installeert. De updates zorgen ervoor dat u Adobe veilig kunt blijven gebruiken en er geen ongewenste software op uw systeem geïnstalleerd wordt.
  5. Antivirus: Controleer wekelijks of de Antivirus software nog goed werkt en scan uw PC regelmatig op eventuele aanwezigheid van virussen.

Gebruik van deze tips is volledig op eigen risico. Wij raden u aan om bij twijfel contact met ons op te nemen.

Contact

Grotestraat 30
5991 AW Baarlo
077 477 39 88
info@napoleon.tv

Openingstijden

Ma:

op afspraak

Di:

op afspraak

Woe:

19:00 - 21:00

Do:

op afspraak

Vr:

op afspraak

Za:

10:00 - 16:00

Zo:

gesloten


Klik hier om een afspraak te maken.