napoleonline

Bestanden of foto’s kwijt of verloren geraakt?

Bent u bestanden of foto’s kwijt? Belangrijk is dat u direct uw apparaat uitschakelt en contact met ons opneemt. Zo voorkomt u verder verlies en is de kans het grootst dat wij uw bestanden of foto’s terug kunnen halen.

Het verliezen van digitale bestanden en/ of foto’s is een vervelende gebeurtenis, zeker als u er nog niet aan toe was gekomen om een back-up te maken. In 80% van de gevallen die we tot nu toe hebben behandeld, bleek het mogelijk om de verloren bestanden en foto’s terug te halen.

De oorzaken van dataverlies kunnen verschillend zijn. Als u een tikkend geluid hoort of uw PC is erg traag, dan kan het zijn dat er een schijf defect is. Daarnaast kunnen virussen er ook voor zorgen dat uw bestanden of foto’s niet meer zichtbaar zijn. Maar het kan natuurlijk ook gebeuren dat u zelf per ongeluk de verkeerde bestanden weg heeft gegooid.

Naast het herstellen van data van PC en laptop is het ook mogelijk om bestanden terug te halen van alle andere opslagmedia zoals camera’s, memory cards, USB sticks en externe harde schijven.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Grotestraat 30
5991 AW Baarlo
077 477 39 88
info@napoleon.tv

Openingstijden

Ma:

op afspraak

Di:

op afspraak

Woe:

19:00 - 21:00

Do:

op afspraak

Vr:

op afspraak

Za:

10:00 - 16:00

Zo:

gesloten


Klik hier om een afspraak te maken.