EXTRA MAATREGELEN IN VERBAND MET CORONA VIRUS

Met het oog op de ontwikkelingen rondom het Corona virus zijn ook wij als Napoleon Computerstudio genoodzaakt extra maatregelen te nemen.
Om uw en onze veiligheid te waarborgen en de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan hebben we de volgende zaken aangepast.

Vanaf maandag 16 maart is onze winkel uitsluitend op afspraak geopend.Neem hiervoor telefonisch contact op met de winkel door te bellen naar 077-4773988.

Om zo veel mogelijk klanten te helpen op een zo veilig mogelijke manier, zullen we bij voorkeur op afstand inloggen op uw systeem; wanneer dat niet mocht lukken zullen we met u bespreken wat de beste aanpak is. Verder verzoeken wij u om ons te helpen de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan door zelf de volgende maatregelen te nemen:

• Maak uw apparaat schoon voor u naar ons toekomt

• Heeft u zelf last van griepklachten, hoesten, verkoudheid en/of koorts: Laat dan iemand anders met uw apparaat naar ons toekomen

• Betalen bij voorkeur per pin

 

De maatregelen die wij reeds hadden getroffen blijven ook van kracht:
• Geen handen schudden
• Verhoogde frequentie van desinfectie van alle oppervlakken die in aanraking komen met handen (pinapparaat, deurkrukken, etc.)
 
Mochten er dingen veranderen dan zullen wij deze kenbaar maken. Houdt u hiervoor alstublieft onze site in de gaten www.napoleon.tv.
 
Wij vragen om uw begrip voor de verscherpte maatregelen en hopen u ook de komende weken gewoon van dienst te blijven.
 
 
 
 
Team Napoleon Computerstudio